Hakkımızda

Yıllık 25.000 ton üretim kapasitesiyle otel, restoran, okul, fast-food büfeleri ve restoranlar, catering şirketleri gibi toplu tüketimin yoğun olduğu alanlara yönelik endüstriyel üretim yapan SANPA, Türkiye'nin ve Avrupa'nın sayılı tesislerinden biri olarak 2000 yılında faaliyete geçmiştir.

Antalya yolu üzerinde, Sandıklı'ya 7 km mesafede bulunan tesislerde 90.000 m2 açık, 22.000 m2 kapalı alanda üretim yapılmaktadır.

SANPA entegre üretim tesisleri modern teknolojinin, uluslararası hijyen ve üretim standartlarının titizlikle uygulandığı, ülkemizin ve dünyanın sayılı tesislerinden bir tanesidir.

SANPA'nın yıllık hammadde kapasitesi 50.000 ton, dondurulmuş depo kapasitesi 5.000 ton, hammadde depo kapasitesi 20.000 tondur. 

Bitmiş ürün kapasitesi saatte 5 ton olan SANPA, ayrıca saatte 1000 kg soğan halkası, 1500 kg kroket, 2000 kg burger üretimi gerçekleştirmektedir.

SANPA, yapılan yeni yatırımları, kaliteli üretimi ve ürün çeşitliliği ile Türkiye'ye yenilikler getiren, saygın bir firmadır.

Kalite Belgeleri

Yıllık 25.000 ton üretim kapasitesiyle otel, restoran, okul, fast-food büfeleri ve restoranlar,
catering şirketleri gibi toplu tüketimin yoğun olduğu alanlara yönelik endüstriyel üretim yapan SANPA,
Türkiye'nin ve Avrupa'nın sayılı tesislerinden biri olarak 2000 yılında faaliyete geçmiştir.

Sertifikalar

ISO 9001 Sertifikası
HELAL Sertifikası
TSE Sertifikası
TUV Sertifikası

Hızlı İletişim

  E-mail : bilgi@sanpagida.com.tr

  +90 212 689 71 00 - 01

Atatürk Mahallesi, Gazi Cad. No:18, 34843 Esenyurt/İstanbul